being an ULZZANG on Ulzzang Zone!! [Reopen|

Wanna be an Ulzzang? feel that u’re ulzzang but not confidence? So, please being an ulzzang at my blog ^^ .Its easy, just send your photos and your bio to ulzzangzone@ymail.com. there’s no requirement to join, girls, boys, and tomboys can be joined. No matter how old you are ^^. So, you can participate without exception! You must gimme a clear foto! no blur or heave edit! And your photo will be selected. So, send your photos that you think that’s the most beautiful and cute. For boy, send the most Cool and Handsome pictures of you!! hehee.. tomboy must join too!! hehe! See Ya!

With Format:

Name :

Born:

Age :

Country :

Link facebook, twitter, blog :

(if you have another acc, you can post to Link tab too🙂 )

Photos: (photos min. 3, max. 5)

1. Full Shot, example :

2. Close Shot, example :

Interested ? So send those format to ulzzangzone.ymail.com !! Thank Youu ~~..

Regards –

Elsa Kim (Owner)🙂

Hai, blog kami pindah ke ulzzangzone.com,

Jika kamu mau daftar jadi Ulzzang,klik Submit Photos dibagian kanan atas ^^

Jangan lupa untuk jadi visitor tetap kami🙂

Kita juga sedang mencari authors baru ^^ jika anda berminat, silahkan kirim pesan ke email ini ^^

ulzzangzone@ymail.com

terima kasih🙂

134 thoughts on “being an ULZZANG on Ulzzang Zone!! [Reopen|

  1. min masalah nya aku ga bisa kirim foto lewat email,please dong min bikin fb ulzzang zone😥 biar aku kirim foto nya lewat fb aja

  2. min masalah nya aku ga bisa kirim foto lewat email,please dong min bikin fb ulzzang zone😥 biar aku kirim foto nya lewat fb aja😥

  3. min aku mau tanya ada contes buat Ulzzang kidz ga ?
    aku punya ponakan yang nomu yeppo ^^~
    kalo ada nanti aku daftarin dia

  4. Min, nanya dongs,,,
    1. Fotonya itu harus ada full shot & close shot, ato pilih salah satu boleh???
    2. Kalo seumpama ngirim foto lebih dr 5,, tp ntar mimin pilih 5 aja yg layak di posting,, boleh ga??

  5. Pingback: Reopening Ulzzang Zone Contest ^^ | Ulzzang Zone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s